Ministerul Tineretului si Sportului Comitetul Olimpic si Sportiv Roman Federatia Romana de Atletism Federatia Romana de Tir cu Arcul Federatia Romana de Tir Sportiv Federatia Romana de Lupte

Rezultate de excepţie pentru Andrei Leancă şi Dorin Andrei Rusu la competiţia „Alba Iulia City Race”

994348b9be4a3a41790a8171d06500325

La finele săptămânii trecute la Alba Iulia a avut loc o importantă competiţie atletică sub denumirea de „Alba Iulia City race”, competiţie la care au participat în jur de 1.000 de sportivi. Concursul a avut loc în zona de pădure din zona Alba Iulia şi Vârful Mamut şi a cuprins probele de semimaraton, cros şi „Kids Race”, ultima pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani.

Andrei Leancă de la CSM Dorna Vatra Dornei a ocupat locul IV în clasamentul open al probei de semimaraton şi locul I la categoria tineret sub 22 de ani.

„Sunt mulţumit de evoluţia lui Andrei care s-a descurcat foarte bine într-o companie selectă. Pentru sportivul nostru urmează Campionatul Naţional de semimaraton de la Craiova care va avea loc în data de 4 aprilie. Mulţumim Primăriei Municipiului Vatra Dornei pentru sprijinul acordat pentru participarea la această competiţie” a declarat antrenorul dornean Cristian Prâsneac.

O altă performanţă de excepţie a realizat Dorin Andrei Rusu de la CSŞ Rădăuţi care a ocupat locul VIII în proba de cros, dar s-a clasat pe prima poziţie la categoria lui de vârstă. Atletul rădăuţean este pregătit de profesorul Bogdan Roşcăneanu.

 

Sursa: svnews.ro