Ministerul Tineretului si Sportului Comitetul Olimpic si Sportiv Roman Federatia Romana de Atletism Federatia Romana de Tir cu Arcul Federatia Romana de Tir Sportiv Federatia Romana de Lupte

Argint si bronz la nationalele de tir sportiv pentru CSM Suceava si CSS Radauti

Sportivii sectiilor de tir sportiv de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Suceava si Clubul Sportiv Scolar (CSS) din Radauti au inceput cu dreptul finalele Campionatului National pentru juniori I si au urcat de doua ori pe podium in concursul pe echipe. Astfel, in concursul feminin, echipa CSS din Radauti, antrenata de Stefan Buiucliu si formata din sportivele Andreea Robciuc, Diana Dragimir si Cornelia Lungu a avut o evolutie destul de buna in proba de pusca glont 60 de focuri culcat si sa ales in final cu titlul de vicecampioana nationala a Romaniei. In aceasta proba, dintre radautence sa evidentiat Diana Dragomir, sportiva care a contribuit decisiv la castigarea acestei medalii de argint prin cel mai mare punctaj din echipa.

In concursul masculin de juniori I, echipa CSM pregatita tot de Stefan Buiucliu si formata din sportivii Iulian Andriescu, Alexandru Baha, Iulian Marcu si rezerva Iulian Bida a reusit sa urce pe a treia treapta a podiumului in proba de 60 de focuri culcat si astfel sa castige medalia de bronz. In acest concurs, din echipa CSMului din Suceava sau evidentia printro evolutie buna Iulian Andriescu si Alexandru Bahan, sportivi ce au avut acelasi punctaj la aceasta proba.

Sursa : www.ziare.com