Ministerul Tineretului si Sportului Comitetul Olimpic si Sportiv Roman Federatia Romana de Atletism Federatia Romana de Tir cu Arcul Federatia Romana de Tir Sportiv Federatia Romana de Lupte

Atleții din Rădăuți și Vatra Dornei s-au remarcat la Cupa „1 Decembrie”, de la Bacău

Atleții suceveni au avut o comportare foarte bună la Cupa „1 Decembrie”, concurs desfășurat zilele trecute, la Bacău. Astfel, sportivii de la CSȘ Rădăuți, pregătiți de profesorul Bogdan Roșcăneanu, au reușit să cucerească nu mai puțin de opt medalii, prin Alex Cârdei, locul 1 în probele de 400 și 800 de metri – juniori III, Andrei Ihnatiuc, locul 1 în cursa de 1.500 de metri – juniori I, Diana Pascal, locul 1 la 800 de metri și locul 2 la 400 de metri – junioare I, Ciprian Costân, locul 2 la 1.500 de metri – juniori III, și Ștefan Ungureanu, locul 3 la 400 și 800 de metri – juniori III.

„Chiar dacă suntem încă în perioada de acumulare, mă declar mulțumit de comportarea elevilor mei. De asemenea, aș dori să-i felicit pe sportivii începători pentru dăruința cu care au concurat. Aceste rezultate ne dau speranțe pentru viitoarea ediție a Campionatelor Naționale”, a declarat antrenorul rădăuțean.

Printre laureații concursului de Bacău s-au aflat și atleții de la CSM Dorna Vatra Dornei, pregătiți de Cristian Prâsneac. Aceștia au reușit să urce de nu mai puțin de șapte ori pe podiumul de premiere, prin Claudia Ionela Costiuc, locul 1 la 400 și 800 de metri – junioare III, Alexandru Prâsneac, locul 1 la 800 de metri – juniori I, Mihai Alexandru Moroșan – locul 2 la 1.500 de metri – juniori I, Denisa Kore, locul 3 la 400 și 800 de metri – junioare III, și Robert Petru Kore, locul 3 în proba de 800 de metri – juniori I.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro