Ministerul Tineretului si Sportului Comitetul Olimpic si Sportiv Roman Federatia Romana de Atletism Federatia Romana de Tir cu Arcul Federatia Romana de Tir Sportiv Federatia Romana de Lupte

Atleții suceveni au cucerit trei titluri naționale la juniori III

Maria Talida Sfârghiu (CSM Suceava) a devenit campioană națională în probele de 800 și 1.500 de metri, în vreme ce Darius Melenciuc (CSM Suceava) a cucerit aurul la 5.000 m  marș.

Sportivii cluburilor sucevene s-au întors cu cinci medalii, dintre care trei de aur, una de argint și una de bronz, de la Campionatul Național de Atletism pentru juniori III, competiție ce a avut loc în weekendul trecut la București.

Performera delegației sucevene a fost Maria Talida Sfârghiu, atleta pregătită de Erzilia Țâmpău la CSM Su­ceava reușind să devină campioană națională în probele de 800 și 1.500 de metri, în ultima cu record personal.

Cel de-al treilea titlu național a fost cucerit de Darius Melenciuc, atletul antrenat de Radu Mihalescu la CSM Suceava câștigând aurul în proba de 5.000 de metri marș.

Pe podium au mai urcat Mădălina Sârbu (CSM Su­ceava), medaliată cu argint la 3.000 de metri și Ionuț Tofănescu (CSŞ Rădăuți), medaliat cu bronz în proba de 100 metri.  (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Sursa foto + text: obiectivdesuceava.ro